Kevään merkit avotulella
Lähikylien muhevien multien varhaisperunat ja parsat paahdetaan avotulella – tervetuloa kevään kuumimmille teemaviikoille 17.–28.5.2022!
Annosten keskiössä ovat laadukkaat ja puhtaat raaka-aineet. Parsa on parhaimmillaan, kun se käytetään heti sadonkorjuun jälkeen. Frex-varhaisperunamme taas on tuotettu sata vuotta vanhalla metodilla, jossa maan ravinteet ja puhtaus ovat avaintekijöitä.
Frex-varhaisperunat tulevat ravintolaamme Esko ja Sanna Lehtoselta Merimaskusta.

Brasa varhaisperuna ja parsamenu 17-28.5 – 59 €
ALKUUN
FREX-PERUNAA & KAVIAARIA
Grillattua Frex-varhaisperunaa & Oscietra kaviaaria
PARSAA
Kotimaista vihreää parsaa ja ankanmaksaa
LEIPÄÄ & HUMMUSTA
Salvia-mustapippurileipää & grillattua hummusta
LÄMPIMÄKSI
KUHA
Halstrattua kuhaa ja fermentoitua valkoista parsaa
MAKEAKSI
RAPARPERI
Marinoitua raparperia ja savustettua kermaa
LISÄTILAUKSESTA:
Frex-Perunajäätelöä jäätelökärrystä