Kevään merkit avotulella

Lähikylien muhevien multien varhaisperunat ja parsat paahdetaan avotulella – tervetuloa kevään kuumimmille teemaviikoille 17.–28.5.2022!

Annosten keskiössä ovat laadukkaat ja puhtaat raaka-aineet. Parsa on parhaimmillaan, kun se käytetään heti sadonkorjuun jälkeen. Frex-varhaisperunamme taas on tuotettu sata vuotta vanhalla metodilla, jossa maan ravinteet ja puhtaus ovat avaintekijöitä.
Frex-varhaisperunat tulevat ravintolaamme Esko ja Sanna Lehtoselta Merimaskusta.

Varaa pöytä

Brasa varhaisperuna ja parsamenu 17-28.5 – 59 €

ALKUUN

FREX-PERUNAA & KAVIAARIA
Grillattua Frex-varhaisperunaa & Oscietra kaviaaria

PARSAA
Kotimaista vihreää parsaa ja ankanmaksaa

LEIPÄÄ & HUMMUSTA
Salvia-mustapippurileipää & grillattua hummusta

LÄMPIMÄKSI

KUHA
Halstrattua kuhaa ja fermentoitua valkoista parsaa

MAKEAKSI

RAPARPERI
Marinoitua raparperia ja savustettua kermaa

LISÄTILAUKSESTA:

Frex-Perunajäätelöä jäätelökärrystä